Szállítási feltételek

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását. A küldemények budapesti kézbesítését cégünk munkatársai és a GLS Futárszolgálat munkatársai végzik, az országos kézbesítés pedig kizárólag a GLS Futárszolgálat segítségével történik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a termék aloldalán, ez az elsődleges információ. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailre válaszolva.

Szállítási módok:

  • Budapesti kézbesítés kereskedésünk munkatársai és a GLS futárszolgálat munkatársai által;
  • Oszágos kézbesítés az GLS futászolgálat segítségével

Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük, sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.

Fizetési módok:

  • küldemény, termék átvételekor készpénzben (Utánvét díja: 850 Ft + áfa)
  • banki előreutalással
  • bankkártyás fizetési lehetőség.

Szállítási költségek:

Csomagsúly Fuvardíj (Ft)
5,1 – 10 kg 1 450 Ft
10,1 – 15 kg 1 529 Ft
15,1 – 20 kg 1 760 Ft
20,1 – 25 kg 2 000 Ft
25,1 – 30 kg 2 324 Ft
30,1 – 40 kg 3 100 Ft

Az árak csomagonként értendőek és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t

Budapest területén a házhozszállítás ingyenes!

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal.